Dinsdag 6 juni 2017
Door: Willie
Blijf op de hoogte en volg Willie en José
06 Juni 2017 | Spanje, Lloseta
In de tuin van La Granja hebben we ook maar koffie gedronken.
Hierna zijn we verder gereden naar de zuidwest kust van Mallorca. Daar hebben we de kustweg naar het noorden een stuk gevolgd. Dat is een spectaculaire route die hoog boven de zee door de bergen kronkelt.
Onderweg hebben we in een inrit naar een bodega ergens op een beschaduwd plekje onder de bomen onze boterhammen opgegeten.
Later in de middag hebben we in een dorpje aan de kustroute op een leuk terras nog wat gedronken en daarna draaiden we weer het binnenland in in de richting van Lloseta.
Vanavond hebben we weer gegeten bij Sa Cotxera in Lloseta. En het was opnieuw heerlijk. We hebben alle twee varkenshaas medaillons in portsaus met rijst gehad. Vooraf kregen we weer wat amuses zoals dat hier overal gebruikelijk is. Nu kregen we een bordje met Ceranoham En daarna de bijna onmisbare olijfjes. De varkenshaas medaillons hebben we weer weggespoeld met een prima glaasje rode wijn. Al bij al was het vandaag weer een fijne dag.