Woensdag 8 oktober
Door: Willie en José
Blijf op de hoogte en volg Willie en José
08 Oktober 2025 | Maleisië, Kuala Lumpur
Woensdag 8 oktober – Vandaag was onze laatste hele dag in Maleisië. We zijn vanmorgen nog maar een keer in de natuur gaan wandelen. Dit keer in het Taman Tugu Urban Forest Park. Dat is een stadsjungle midden in Kuala Lumpur. Er lopen verschillende wandelpaden doorheen. We hebben er nog een stel lekker vette Zonneskinken met hun mooie rood-oranje flanken gezien. Bijna aan het einde zat er weer een Nevelvaraan op het pad. Tijdens het wandelen hebben we ook nog een paar Zwartneusklappereekhoorns gezien.
Na het wandelen zijn we terug naar het hotel gereden. Daar hebben we op onze kamer onze boterhammen opgegeten. Daarna zijn we naar het Europcar kantoor gereden om de huurauto in te leveren. Van daar uit zijn we weer te voet terug naar het hotel gelopen.
Vanavond nog een keer uit eten in de foodstreet en dan lekker vroeg naar bed. Want morgenvroeg om 05:45 uur komt de taxi om ons naar het vliegveld te brengen. Daarna wacht ons nog de vliegreis van twee keer ongeveer 6,5 uur (met een korte tussenstop in Abu Dhabi) terug naar Schiphol.
Terima kasih voor het lezen van onze avonturen in Maleisië en misschien tot een volgende keer.
08 Oktober 2025 - 17:46
Henny Neijland :
Ohhh het avontuur is weer voorbij he, maar prachtig dat we het mochten mee maken het was prachtig dank hiervoor, tot gauw maar weer[e-1f618][e-2764]️
08 Oktober 2025 - 19:26
Truus Steenbakkkers:
gaat toch snel voorbij die 5 weken. kom veilig weer naar huis[e-1f60e][e-1f618][e-1f48b]