Zaterdag 12 november 2022
Door: Willie en José
Blijf op de hoogte en volg Willie en José
12 November 2022 | Oman, Masqat
Zaterdag 12 november 2022
Het zit er op, we zitten op het vliegveld van Muscat te wachten tot we kunnen vertrekken om 21:05 uur. We vliegen dan naar Dubai waar we over moeten stappen op een KLM toestel naar Amsterdam. We moeten daar bijna 4 uur wachten tot 01:55 uur vannacht plaatselijke tijd.
We zijn vanmorgen nog op pad geweest naar Al Seeb. Dat is een voorstad van Musqat. Ik had op internet gezien dat daar een souq is. Hier was de souq gewoon een lange winkelstraat met van alles en nog wat winkels. We hebben er koffie gedronken en nog een souvenir gekocht. Vanmiddag hebben we er ook geluncht. We zorgden dat we rond half drie weer in ons hotel waren zodat we het laatste koffer in te pakken en nog een keer lekker te douchen. Tegen 16:00 uur vertrokken we naar het vliegveld.
Oeps, we krijgen zojuist een SMS van KLM dat onze aansluitende vlucht in Dubai pas om 03:00 uur vertrekt. Dan wordt het daar wel een heel lange zit op dat vliegveld maar goed, het is niet anders.